PolitikOn

Çdo të hënë e të enjte ora 21:00. Një emision nga Aflred Lela

Tempora

Çdo të martë, ora 21:00

Arena

Cdo te mërkurë, ora 21:00

Edicioni i Lajmeve

Çdo ditë ora 20:00

Ekopolitike

Çdo të premte ora 21:00

Para e pasuri

Çdo të mërkurë ora 15:00

Boom

Nga e hëna në të premte ora 19:00 ne RTV Ora.

Ju flet Moska

Nga e hëna në të premten ora 19:40

Intervista

Çdo ditë ora 20:30

Glamour Zone

Cdo të premte ora 22:30

Dy Botë

Çdo të shtunë ora 21:00

Why?Not

Çdo të dielë, ora 21:00

Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 07:00-10:00

Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 07:00-09:00

"Kafsho"

Nga e hëna në të premte, ora 10:30

Ora Sport

Çdo tè dielë ora 22:30

"Alien"

Çdo të shtunë ora 19:00

Ora verore

Nga e hena ne te shtune ora 18:00 ne RTV Ora 

English News Edition

Every day 18:00 UTC +2

Mos i fol shoferit

Çdo të shtunë ora 21:00

Ora News Speciale

Kronikat speciale mbi RTV Ora dhe Ora News dhe suksesin dhe arritjet e saj

360Grade

Çdo të hënë e të enjte ora 21:00